Ervaringen

Wat zeggen anderen over Stella Lara Uitvaartzorg?

 

 

 

“Stella heb ik leren kennen als een warme, professionele en betrokken vrouw. Door haar rustige uitstraling, heldere communicatie en begrip voor alle emoties die bij het verlies van een dierbare spelen, kan ik terugkijken op een heel mooi afscheid.”

Elise Neve

“Wij hebben de uitvaartzorg door Stella ervaren als betrokken, rustig en professioneel. In de periode van het overlijden tot aan de uitvaart was zij steeds bereikbaar. Stella heeft de uitvaart tot in detail geregeld, helemaal volgens onze wensen. Tijdens de plechtigheid was ze bescheiden aanwezig. In haar slotwoord benoemde ze de essentie van de woorden van de sprekers en sloot af met een passend, persoonlijk gedicht.”

Familie Hasz

“Ik kende Stella in eerste instantie niet, want mijn zus Monique, had samen met haar vriendin Sandra het zogenoemde voortraject gedaan. Ik leerde Stella pas kennen toen mijn zus was overleden. Toen ondervond ik dat de uitvaart en de rest erom heen zorgvuldig en naar de wensen van Monique werden uitgevoerd. Ik had er een goed gevoel bij en begreep ook waarom Monique en Sandra voor Stella hadden gekozen. Het bevestigde mij dat de dames een goede keuze hadden gemaakt.
Tijdens de dagen voorafgaand aan de uitvaart gingen de meeste zaken in overleg en konden worden bijgesteld, indien nodig. Tevens was het onderlinge contact goed.

Dank Stella voor alle goede zorgen rond het overlijden van mijn zus. Iedereen die een persoonlijke touch aan zijn of haar uitvaart wil geven raad ik aan voor jou te kiezen als uitvaartverzorger.”
Peter Spoelstra

“Stella is heel menselijk en meelevend. Is 24 uur bereikbaar. Vanaf begin tot einde helpt ze je, stap voor stap. Ze is er voor jou en je familie!”

Ineke Kraaijenbos

“Als je je kind verliest, sterf je zelf. Het verschil is, dat je zelf verder moet, hoe onmogelijk dat ook lijkt.

Dan is het zo ongelofelijk fijn, als mensen als Stella er zijn om de weg te wijzen door dit ongelofelijke onweer. Wat ik mij nog goed herinner is de rust die Stella bracht, was het nu bij het uitzoeken van de kaarten, de kist of de begeleiding op de dagen zelf. Ze hield de regie en het overzicht en was er altijd als we dat nodig hadden. Niets was voor haar te lastig, ook al was door Corona alles lastig.

Stella was er altijd voor ons en dat voelt, in zo een bizarre periode, zo warm en omarmd.

Door onze ervaring met Stella kunnen we iedereen die afscheid moet nemen van een dierbare, haar begeleiding alleen maar toewensen. Stella neemt je een grote zorg uit handen. Je kunt op Stella aan en ze doet alles met liefde en zorg voor jou, maar ook voor wie je moet laten gaan.”

Veel liefs van ons Lennert en Maria

“Stella heeft ons het afgelopen half jaar twee maal begeleid na het overlijden van onze ouders.
Beide keren kwam Stella direct naar ons toe met rust, warmte en geduld. Regelde meteen alle praktische zaken stipt en zorgvuldig.
Zij luisterde heel rustig naar onze ideeën en wensen en hielp mee keuzes te maken zonder dwingend te zijn. Zij gaf ons ruimte en tijd.
Stella is de stille kracht op de achtergrond.”

 

Dank je wel voor al je hulp en je steun. Jurjen, Gwen en Marit

“Stella is een geweldige warme, rustige persoonlijkheid. Zij heeft ons begeleid met het afscheid van mijn grote liefde en vader van onze meiden.
Zowel mijn dochters, schoonzoon als ik hebben haar aanwezigheid en hulp ervaren alsof ze een vriendin van onze familie is. Alles wat we wilden om het afscheid onvergetelijk te maken was mogelijk.
Wij hadden ons echt geen raad geweten lieve Stella, zo fijn dat je in de week van alle voorbereidingen altijd voor ons klaar stond en je hebt zo mooi gesproken na afloop.

Dit is echt je roeping ik denk dat er maar weinig mensen zoveel rust en steun kunnen bieden zonder gevoel van inbreuk op onze privacy.”

Dankjewel Mary, Aricia, Arend en Jessie

“Na een overlijden, komt er veel op je af. Allereerst natuurlijk de emotie(s), maar ook het vele geregel. Je hebt dan iemand nodig die jou leidt, regie pakt als het nodig is, er voor je is als luisterend oor. Nooit dwingend, altijd naast je op een heel empatische wijze. Dankjewel dat je bij het regelen van het afscheid van onze vader en mijn man ‘onze rots in de branding’ wilde zijn.”

Marlies, Arlette en Anne-Marie van Noort

“We bewaren mooie herinneringen aan het afscheid van onze geliefde echtgenoot, vader, opa en overgrootopa.

Stella verstaat de kunst om zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn precies dat te doen wat nodig is. Het contact hebben wij als zeer plezierig, warm en professioneel ervaren.”

Familie Mobach

Wil je meer informatie?

Stuur me een berichtje via 06 26 302 501 of via de mail naar info@stellalarauitvaartzorg.nl