Stella Lara

Ik help je een liefdevol afscheid te regelen in Midden-Delfland, Delft of een andere plek in Zuid-Holland

 

 

 

Bij alles rondom de uitvaart ben ik er voor je. Ik denk met je mee, en ben een luisterend oor. We doen het samen!

Mijn verhaal

Uitvaart regelen in Midden-Delfland en omgeving

Ik ben Stella Lara (1976) en in 2018 besloot ik het roer volledig om te gooien en te gaan werken als uitvaartbegeleider. Of noem het uitvaartverzorger of begrafenisondernemer.  Waarom? In 2003 verloor ik heel plotseling mijn oudste broer door een auto ongeluk. Zijn afscheid was ondanks het enorme verdriet, heel mooi en intens en ik kijk er nog altijd met een goed gevoel op terug. Zo’n afscheid gun ik jou ook!

Een afscheid dat past bij jouw dierbare, waar je later met elkaar over kunt napraten en kan zeggen: ‘het was mooi, wat hebben we op een fijne manier afscheid genomen en vooral wat zijn we daarbij liefdevol en persoonlijk begeleid’. Als dat het resultaat is, dan is mijn missie geslaagd.

Dat is waarom ik dit mooie werk ben gaan doen. Hoe zwaar het verlies ook is, ik ben er om je op weg te helpen en je de weg te wijzen. Ik sta dag en nacht voor je klaar, help je met praktische zaken en bied ook een luisterend oor.

Een persoonlijke uitvaart

Ik regel samen met jou van begin tot eind een uitvaart die volledig past bij jouw dierbare

Als zelfstandige kleinschalige uitvaartondernemer heb ik alle tijd voor je om een liefdevol en onvergetelijk afscheid vorm te geven

Ik werk samen met diverse, zorgvuldig uitgezochte samenwerkingspartners in de regio

Met of zonder uitvaartverzekering; je kunt altijd bij mij terecht. Je bent namelijk niet verplicht je uitvaart door je verzekeraar te laten uitvoeren.

Je ontvangt zo snel mogelijk na ons eerste gesprek een transparante kostenbegroting op basis van de wensen die we hebben besproken. Zo weet je waar je aan toe bent.

Mijn benadering

Regelmatig vragen mensen mij: “Wat is gebruikelijk bij een uitvaart?” Het antwoord is dat er heel weinig vaste regels zijn en er kan en mag heel veel. Denk aan een uitvaart in de natuur, op een boot, of bij je thuis. Niets is onmogelijk.

Wil je tijdens het afscheid stilstaan bij de laatste levensfase van je dierbare of juist proosten op het leven? Het kan allemaal. Gun jezelf de vrijheid om de uitvaart voor jouw dierbare te regelen op een manier die bij je past en met een uitvaartverzorger die bij je past. Om te bepalen of ik als uitvaartverzorger de juiste voor je ben kom ik graag met je in contact. Of lees hoe andere families mijn begeleiding ervaren hebben.

Stella Lara tijdens een uitvaart

Afscheid nemen in alle rust

Inmiddels heb ik als zelfstandig uitvaartondernemer al vele uitvaarten mogen begeleiden. En elke keer ervaar ik hoe mooi en waardevol het is om samen met nabestaanden het afscheid zo mooi mogelijk vorm te geven. Ik neem je stap voor stap mee in de dingen die geregeld moeten worden. Je hoeft niet alles op de eerste dag te besluiten. We hebben dagelijks contact en per dag bespreken we wat er nodig is en werken we toe naar de dag van de uitvaart.

Ik woon in Den Hoorn (Zuid-Holland) samen met manlief en onze tweeling en begeleid voornamelijk uitvaarten in Midden-Delfland (Den Hoorn-Schipluiden-Maasland), het hele Westland, Delft, Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Maassluis, Wateringen, Wateringse Veld, Rijswijk, Ypenburg, Voorburg Zoetermeer, Den Haag e.o.
Woon je in een ander gebied? Dan mag je me altijd benaderen en kijk ik wat ik je voor je kan betekenen.

Achtergrond Stella Lara

  • Opleiding uitvaartverzorging bij Docendo en diploma van de Stichting Vakexamens Uitvaartzorg (STIVU).
  • Diploma Stichting Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg (NAVU)
  • Ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers
  • Aangesloten bij het Netwerk Uitvaartvernieuwers
  • Ik volg regelmatig trainingen om mezelf te blijven ontwikkelen.

BEL 06 26 302 501 ALS JE EEN OVERLIJDEN WILT MELDEN

Wil je een keer live kennismaken?

Je hebt nu al een beetje kennisgemaakt met mij, maar digitaal is toch anders als live. Dus misschien vind je het fijn een keer live kennis te maken? Stuur me een berichtje via onderstaand formulier of stuur me een mail via info@stellalarauitvaartzorg.nl.